Ale!

Paha Jaska

Alkuperäinen hinta oli: 6,90 €.Nykyinen hinta on: 5,00 €. sis. alv

Makeaa nallekarkkia ja hedelmäkarkkeja!

Varastossa

Kuvaus

Klassikkomehu sai 2018 kesän kunniaksi Pahaa Päevitystä: Jaska iski kalat kattilaan ja nehän alko tympii.. Pisti sinne kaveriksi ”veriset” snörret eli lakut, karamellisoitti koko sopan sekä muutenkin pisti koko sopan uusiksi. Hän kun ei kuvia kumartele ja iski vielä loppuun hedelmäkarkkeja, ettei varmasti saa enää kukaan mitään selvää, joten saatko sinä? Kerro se meillekin sitten!

Tuo Kallaveden ristallisien vesien ja rantojen moraalin vartija. Hän väsymättä päivystää ettei tänne hurrit hyökkää tai nuorisomme moraali pääse aivan rappiolle! Tämä mehu on tehty hänen kunniakseen! Makuna on tietenkin makeita Suomalaisia nallekarkkeja parhaasta päästä, jonka pahat ruottalaiset punaiset fisupäät ovat menneet raiskaamaan! No, Paha Jaskahan toki ehti apuun ja pisti fisupäät fileiksi, mutta tiukkana moraalin vartijana tappoi nallekarkitkin, koska heidät oli saastutettu. Teki heistä sopan kirpeässä järvivedessä ja lähetti vielä reseptinkin sedälle. Tätä reseptiä tarkoin noudattaen on tämä mehu tehty.
Nauti siitä siis antaumuksella! Mehun twisti on vielä, ettei se tarvitse kypsytystä vaan rankan ravistuksen! Ja 2 viikkoa se on aina erin makuinen.

Makuprofiili: Nallekarkkiaromi, hedelmäkarkki, hedelmälaku, karamelli

Lisätiedot

Pullokoko: 10ml
Pullomalli: PET tippanokkapullo
Valmistusmaa: Suomi
Valmistaja: Uncle Cyco’s Oy
Sisältö: Propyleeniglykoli (E1520), luonnolliset / keinotekoiset aromit